watchOS 11 Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Apple, Apple Watch akıllı saatleri için watchOS 11 güncellemesini WWDC 2024 etkinliğinde duyurdu. Peki, watchOS 11 özellikleri neler?

watchOS 11, yoğunluğu izlemek için yeni bir Egzersiz Yükü ölçümü getiriyor. Özellik, güçlü yeni algoritma ile tahmini efor derecenizin bir hesaplamasını yapmak için kalp atış hızınızı, rakımınızı, yaşınızı ve ağırlığınızı kullanıyor. Egzersiz yükünü hesaplamak için efor derecesi ve egzersiz süresi kullanılıyor.

Etkinlik halkalarındaki yeni hedefler ise haftanın günlerine göre ayarlanabilecek veya bunları bir dinlenme günü için duraklatıp ödül serinizi daha sonra devam ettirebileceksiniz.

Yeni bir uygulama ise vücudunuzu daha derinlemesine anlamanıza yardımcı olacak. Bu ölçümler, sağlık istatistiklerinize ve bunların tarihsel olarak nasıl karşılaştırıldığına bir göz atmak için günlük sağlık durumunuzun kontrol edilmesini sağlayan yeni bir Vitals (Yaşamsal Bulgular) uygulamasını destekliyor. Metrikler, tipik aralığınızın dışında olduklarında vurgulanacak. Birden fazla ölçüm aralığın dışındaysa bunların sizi nasıl etkileyebileceğini görmek için özel bir mesaj alacaksınız. Döngü takibi artık gebelik yaşı tahminlerini gösteriyor ve yüksek kalp atış hızı bildirim eşikleri gibi şeyleri gözden geçirmek için hamileliği grafikler halinde gösterebiliyor.

Ek olarak, yeni bir ülkeye gittiğinizde çeviri uygulaması otomatik olarak açılacak veya yağmur yaklaştığında hava durumu uygulamaları görünecek şekilde akıllı yığına otomatik olarak yeni araç kutuları eklenecek. Canlı Etkinlikler sonunda Apple Watch için de geliyor.

Bir arkadaşınıza gece koşusunu güvenli bir şekilde bitirdiğinizi ve eve güvenli bir şekilde döndüğünüzü bildirmek için antrenmanları bağlamak da işlevsel bir yenilik olacak.

Geliştirilmiş Fotoğraflar saat yüzü daha fazla kontrol sağlayacak ve fotoğrafları otomatik olarak kırpmak için makine öğrenimi kullanılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx