Fenerbahçe’de Acun Ilıcalı’dan Mourinho sözleri ve transfer müjdesi!

Fenerbahçe’de dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho dün resmi sözleşmeyi görkemli bir kalabalığın önünde imzaladı. Fenerbahçe’de mevcut başkan Ali Koç’un yönetim kurulu listesinde bulunan Acun Ilıcalı, Mourinho’nun imza törenini ardından önemli açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, Mourinho hakkında çarpıcı ifadeler kullanırken transferde müjdeli haberi verdi. İşte detaylar…

“MOURINHO’YU İKNA ETMEK ZOR OLMADI”

Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye geliş sürecini anlatan Acun Ilıcalı, Portekizli teknik adamın ikna edilmesinde sorun yaşamadıklarını ifade etti. Mourinho’nun Fenerbahçe’nin büyüklüğünü hissettiğini söyleyen Acun Ilıcalı, “Jose Mourinho gibi marka bir ismin Fenerbahçe’ye gelmesi büyük bir gururdur. Fenerbahçe öyle bir kulüp ki, Jose Mourinho bile koşa koşa geliyor. Jose Mourinho Fenerbahçe’nin büyüklüğünü bilen bir teknik direktör, ikna etmek zor olmadı sadece inandırmak gerekti. Başkanımız Ali Koç bu zaman diliminde şov yaptı” ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE’NİN BAŞARISIDIR”

İmza töreni hakkında konuşan Acun Ilıcalı, “Ben dışardan elimden geleni yapıyordum şimdi içerde elimden geleni yapacağım. Şu duyguyu hiç bir şeye değişemem, tüylerim diken diken oldu. Bugün bu kadar taraftar maç olmamasına rağmen, teknik direktörüne hoş geldin demek için gelmesi Fenerbahçe’nin farkıdır” dedi.

“MOURINHO HAYATINI FUTBOLDA ADAYAN BİRİ”

Jose Mourinho’nun ilk izlenimi nasıl sorusuna cevap veren Ilıcalı, ”Hocamız futbola çok aşık birisi. 10 cümlesinin 9.5’u futbol ile ilgili. Hayatını futbola adayan bir isim. Zeka konusunda konuşmaya gerek bile yok. Anılarını anlattığı zaman bile etkileniyorsun. Hocanın konuştuklarını dinlemek bile insanı mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca seçimi kazandığınız takdirde futbolun ağırlığı sizde olacak, taraftarlara ne mesaj verirsiniz sorusuna cevap veren Ilıcalı, “Bu büyük taraftar mutlu olmayı hak ediyor, ben öyle bir döneme girdiğimizi hissediyorum. Bugün bir şeylerin başlangıcı gibi hissediyorum” şeklinde konuştu.

ACUN ILICALI’DAN TRANSFER MÜJDESİ

Acun Ilıcalı, başkan Ali Koç’a sorduk şampiyonluk sözü veriyor musunuz sorusuna “Öyle bir takım kuracağım ki, ben bu sözü vermiyorum siz göreceksiniz” sorusuna yanıt verdi.

Gelen soru üzerine açıklama yapan Ilıcalı, “Başkanımız çok doğru yapıyor. Söz verip tutmamaktansa söz vermeyip başarıyı getirmek daha önemli ve değerlidir. “Öyle bir kadro kuracağım” derken içerisinde teknik direktörde vardı. Aylar öncesinde başlayan bir görüş süreci bu. Zaten takımımız 99 puan aldı. 3-4 dünya yıldızı ve Mourinho ile başarı gelecektir” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx